HAEMME KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ IKÄKAUSIMESTARUUSUINTEIHIN!

Vaasan Uimaseura, yhdessä Suomen Uimaliiton kanssa järjestää 12-16 vuotiaiden SM-kilpailut eli Ikäkausimestaruusuinnit Vaasassa 30.6.-2.7.2023.
Ilman osaavia tekijöitä emme saa kilpailujärjestelyjä kunnialla maaliin. Sen vuoksi haemme nyt kesätyöntekijöitä mukaan toteuttamaan yhtä kesän suurimmista uintiurheilutapahtumista.
Emme hae valmiita osaajia tai uintialan ammattilaisia, meille riittää että olet valmis tarttumaan tuumasta toimeen sekä innokas oppimaan – tästä syystä tämä työpaikka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi nuoren työntekijän ensimmäiseksi työpaikaksi! 

Mitä odotamme hakijoiltamme

  • Täytät 15 vuotta viimeistään kesäkuun 2023 aikana
  • Intoa, halua oppia sekä positiivista asennetta
  • Vuorovaikutustaitoja – kykyä toimia joukkuepelaajana osana tiimiä

Mitä tarjoamme työntekijöillemme

  • Monipuolisen kesätyöpaikan, jossa työtehtävistä on myös mahdollisuus sopia kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Työtehtävät voivat sisältää esimerkiksi kilpailupaikan rakentamista ja ylläpitoa, some- ja viestintätehtäviä sekä yleisjärjestelyjä ennen tapahtumaa ja sen aikana.
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin esim. harrastusten mukaan: työaika on yhteensä 60 tuntia, joka painottuu kilpailuviikolle ja sitä edeltävälle viikolla (viikot 26 ja 27), mutta osa työajasta on myös mahdollisuus tehdä touko- ja kesäkuussa. Työajat sovitaan jokaisen työntekijän kanssa.
  • Mahdollisen ensimmäisen työpaikan
  • Arvokkaita taitoja tulevaisuuteen: tapahtumajärjestelyissä työskennellessäsi opit väistämättä kokonaisuuksien hallintaa, ongelmanratkaisua sekä toimimaan erilaisten ihmisten kanssa
  • Kilpailukykyisen palkan (10,00€/h)

Hakuohjeet

Toimithan hakemuksesi ja mahdollisen cv:n 14.5.2023 mennessä osoitteeseen elias.riekki@vus.fi.

Vaasan Uimaseura on yksi Vaasan suurimmista urheiluseuroista sekä Pohjanmaan suurin uimaseura. Olemme arvostettu urheiluseura myös valtakunnallisesti, ja meiltä on hyvä ponnistaa maailmalle urheilijana, työntekijänä tai seuratoimijana. Uimarimme harrastavat uintia koko uimarinpolulla: uimakoulun perheuintiryhmistä aina olympialtaisiin saakka. Seurassamme toimii yli miltei 200 työntekijää sekä vapaaehtoistoimijaa ja toivotamme juuri sinut tervetulleeksi mukaan VUSfamilyyn! 

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kysymykset & lisätiedot

Järjestelytoimikunnan pj. Elias Riekki
elias.riekki@vus.fi – 044 589 4415