Kilpailut


Kilpailut ovat uintiharrastuksen suola ja mauste, jotka luovat jännityksen hetkiä niin uimareille, valmentajille kuin vanhemmille. Pelissä on suuret tunteet!

Vaasan uimaseuran uimarit kilpailevat Superhai Taso 1-ryhmästä lähtien Kilpa- ja valmennustoimikunnan esittämän ja VUShallituksen hyväksymän kilpailukalenterin mukaisesti.

Kotialtaassa (50 m allas) kilpaillaan syyskaudella 25m radoilla ja kevätkaudella 50 m radoilla. Kotialtaan kilpailuja mahtuu toimintavuoteen 5-8, joista ainakin yksi on arvokilpailu. Kilpailujen järjestämisestä vastaavat Kilpa- ja valmennustoimikunta yhdessä järjestelytoimikunnan kanssa.

Toimitsijoina toimivat uimareiden vanhemmat ja muut toimitsijatehtävistä kiinnostuneet. Toimitsijoille järjestämme vuosittain koulutusta, mutta useissa toimitsijatehtävissä voi toimia myös ilman koulutusta. Kotikisoihin osallistuminen on seuran uimareille maksutonta.

Kilpailuihin lähdetään myös ulkopaikkakunnille,  yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Nuoremmat uimarit tekevät yleensä yhden päivän kilpailumatkoja lähipaikkakunnille ja vanhemmat uimarit kutsuttuina jopa ulkomailla saakka. Kilpailumatkojen kustannukset riippuvat matkan pituudesta, tutustu matkustusohjesääntöön.

ToimitsijalleTulevat kilpailut


Menneet kilpailut