< Takaisin: Uimakoulut

Pukutilat

Vaasan Uimaseuran uimakouluihin sisäänkäynti on ryhmästä riippuen joko pääovesta tai inva parkkipaikkojen vieressä olevasta ovesta (eri päässä, kuin uimahallin pääsisäänkäynti ja kassa). Sisäänkäynti on ns. ryhmäpääty. Ohjaaja kertoo kauden alussa onko lapsesi ryhmä rannekeryhmä vai ryhmäpäätyryhmä.

Uimaseuran ovivahti päästää uimarit pukutiloihin 15 minuuttia ennen harjoitusten alkua. Ryhmäpäätyä käyttävät uimarit riisuutuvat ryhmäpäädyn pukuhuoneissa ja rannekeryhmäläiset pääaulan pukuhuoneissa. Uimarit käyvät aina ensin suihkussa ja pukevat vasta sitten uima-asun ylleen, jonka jälkeen tulevat odottamaan altaan reunalle oman ohjaajan antamien ohjeiden mukaan. Pyyhkeen voi ottaa mukaan altaalle.

Kaikilla uimareilla on suositeltavaa olla uimalasit, jotka on hyvä sovittaa ja säätää valmiiksi jo kotona. Näin uinnin opettelu on lapselle mukavampaa. Pitkät hiukset täytyy laittaa kiinni (tai käyttää uimalakkia).

Vanhemmat voivat odottaa lapsiaan harjoituspäivästä riippuen:

Ryhmäpäädyn ulko-ovi.

Uimahallin pääovi

 

Lauantai aamu: vanhan puolen katsomo tai kahvio.

Sunnuntai aamu: vanhan puolen katsomo.

Sunnuntai ilta: vanhan puolen katsomo.

Ryhmäpäätyä käyttävien uimarien vanhemmat voivat odottaa myös ryhmäpäädyn aulassa ja rannekeryhmäläisten vanhemmat voivat odottaa lapsiaan pääsisäänkäynnin aulassa (kassan vieressä).

50 metrin altaan katsomoon on käynti ehdottomasti kielletty sekä lauantaina että sunnuntaina!

 

Allastiloihin mennään ilman kenkiä, sisäkengillä tai kenkien päälle laitetaan siniset kenkäsuojat.

Koululainen varmasti osaa jo itse riisua, pukeutua ja peseytyä. Pienemmät, apua kaipaavat lapset menevät mukana olevan vanhemman sukupuolen mukaiseen pukutilaan, sillä ohjaajat saattavat käyttää samoja puku- ja suihkutiloja.