< Takaisin: Uimakoulut

Pukutilat

Vaasan Uimaseuran uimakouluihin sisäänkäynti on ryhmästä riippuen joko pääovesta tai invaparkkipaikkojen vieressä olevasta ovesta (eri päässä, kuin uimahallin pääsisäänkäynti ja kassa). Sisäänkäynti on ns. ryhmäpääty. Tieto ranneke- tai ryhmäpäätyryhmästä lukee verkkokaupasta saamassasi varausvahvistuksessa sekä verkkokaupan kurssikuvauksessa. Myös ohjaaja kertoo kauden alussa onko lapsesi ryhmä rannekeryhmä vai ryhmäpäätyryhmä.

Uimaseuran aulaisäntä päästää uimarit pukutiloihin 15 minuuttia ennen harjoitusten alkua. Ryhmäpäätyä käyttävät uimarit riisuutuvat ryhmäpäädyn pukuhuoneissa ja rannekeryhmäläiset pääaulan pukuhuoneissa. Uimarit käyvät aina ensin suihkussa ja pukevat vasta sitten uima-asun ylleen, jonka jälkeen tulevat odottamaan altaan reunalle oman ohjaajan antamien ohjeiden mukaan. Pyyhkeen voi ottaa mukaan altaalle.

Kaikilla uimareilla on suositeltavaa olla uimalasit, jotka on hyvä sovittaa ja säätää valmiiksi jo kotona. Näin uinnin opettelu on lapselle mukavampaa. Pitkät hiukset täytyy laittaa kiinni (tai käyttää uimalakkia). Koululainen osaa jo itse riisua, pukeutua ja peseytyä. Pienemmät, apua kaipaavat lapset menevät mukana olevan vanhemman/muun avustajan sukupuolen mukaiseen pukutilaan.

HUOM! Vanhemmat eivät voi avustaa lapsiaan puku- eikä suihkutiloissa eivätkä odottaa uimahallin katsomossa harjoitusten aikana johtuen Korona-tilanteesta. Puku- ja suihkutiloissa on pukuhuoneavustaja tai sovitusti ryhmän vanhempi avustamassa ryhmää. Kala-, Norppa-Delfiini- ja Tekniikkaralliryhmäläiset pärjäävät jo itsenäisesti puku- ja suihkutiloissa, apua voi tarvittaessa pyytää pukkarissa olevilta muiden ryhmien ohjaajilta tai avustajilta.

Lauantai- ja sunnuntaiaamuna vanhemmat voivat odottaa Cafe Uimalassa 2 krs.

Normaali tilanteessa vanhemmat voivat odottaa lapsiaan harjoituspäivästä riippuen:

Ryhmäpäädyn ulko-ovi.

Uimahallin pääovi

Lauantaiaamu: vanhan puolen katsomo tai kahvio.

Sunnuntaiaamu: vanhan puolen katsomo tai kahvio.

Sunnuntai-ilta: vanhan puolen katsomo.

Ryhmäpäätyä käyttävien uimarien vanhemmat voivat odottaa myös ryhmäpäädyn aulassa ja rannekeryhmäläisten vanhemmat voivat odottaa lapsiaan kahvilassa.

50 metrin altaan katsomoon on käynti ehdottomasti kielletty sekä lauantaina että sunnuntaina!

Silverialla maanantaisin ja keskiviikkoisin vanhemmat voivat odottaa lapsiaan käytävällä olevassa odotushuoneessa. Allastiloihin pääsy on kielletty.

Laihialla sunnuntaisin vanhemmat voivat odottaa lapsiaan pääaulassa.

Videot Laihian uimakouluun saapumisesta

Naisten pukuhuone

Miesten pukuhuone

Allastiloihin mennään ilman kenkiä, sisäkengillä tai kenkien päälle laitetaan siniset kenkäsuojat.

 

Pelastussuunnitelmat

Pelastussuunnitelma su ilta ja la aamu

Pelastussuunnitelma sunnuntai aamu

 Pelastussuunnitelma Silveria

 Uimahallin pohjapiirustus

Pelastussuunnitelma Laihian ryhmät