Uimakoulu1.1Tervetuloa uimakouluun!

VUS uimakoulut ovat tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille. Opetus on suunniteltu Suomen uimaliiton uimarinpolkua mukaillen eri ikä- ja taitotasot huomioivaksi. Tarkemmat kurssikuvaukset löydät kohdasta uimakouluryhmät.

Ilmoittautuminen syksyn uimakouluihin on päättynyt.

Uimakouluryhmiin valituille on ilmoitettu ryhmään pääsystä sähköpostitse. Myös mahdollisen peruutuspaikan saaneet ovat jo saaneet tiedon.Ilman paikkaa jääneille emme valitettavasti pysty erikseen ilmoittamaan. Kevään uimakouluihin voi ilmoittautua joulukuussa. Ilmoitamme sivuilla tarkemman päivän myöhemmin.

Luethan ryhmäkuvaukset tarkasti, jotta  lapsesi ohjautuu ilmoittautumisen perusteella oikeantasoiseen ryhmään.

Mikäli uimareita ilmoittautuu ryhmään enemmän kuin ryhmässä on paikkoja, niin arvomme  paikat kaikkien ryhmään ilmoittautuneiden kesken.

Uimakoulukausi alkaa syyskuun alussa 2017 ja kausisuunnitelmassa uudet tasoryhmät uivat 12 kertaa syys- ja kevät kursseilla. Jokaisella kurssilla on tavoitteena suorittaa tasomerkki kahdentoista uimakerran aikana. Kurssisuunnitelmaan on jokaiselle ryhmälle aikataulutettu merkin mukaiset harjoitteet. Merkin suoritettuaan lapsi voi hakea seuraavan tason kurssille.

Seuran uimakouluihin kuuluvat seuraavat tasoryhmät

  • vesikirppu, pikkuallas 4-5 -vuotiaat
  • vesikilpikonna, pikkuallas
  • vesimyyrä, 25m allas syvyys 100 cm
  • sammakko, 50 m allas syvyys 130 cm
  • kala, 25 m syvyys 4 m
  • norppa, 50 m allas
  • delffiini, 50 m allas

Lapsen, joka on ollut mukana keväällä 2017 uimakoulun ryhmässä, ei tarvitse hakea erikseen jatkopaikkaa uimakoulussa tulevalle kaudelle, mikäli on halukas jatkamaan. Kaikille kevään 2017 aikana mukana olleille on  lähtenyt sähköpostitiedotus ensi syksyn ryhmäpaikasta. Jollet ole saanut viestiä, otathan yhteyttä uimaopetus@vus.fi.

Tietoa kauden syksy 2017-kevät 2018 kausimaksuista löydät kohdasta kausi- ja jäsenmaksut.

Kysyttävää? Ota yhteyttä:
Annemari Vanhaviitakoski
uimaopetus@vus.fi

Kysyttävää kilpauintiryhmistä? Ota yhteyttä:
Taina Reini-Vierikko

toiminnanjohtaja

taina.reini-vierikko@vus.fi