Uimakoulu1.1Tervetuloa uimakouluun!

VUS uimakoulut ovat tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille. Opetus on suunniteltu Suomen uimaliiton uimarinpolkua mukaillen eri ikä- ja taitotasot huomioivaksi. Tarkemmat kurssikuvaukset löydät kohdasta uimakouluryhmät.

Päivitys 27.8.2018

Kaikille uimakoulupaikan saaneille on lähtenyt viesti viime viikon aikana, perjantaihin 24.8 mennessä mikäli ovat saaneet uimakoulupaikan.

Muista tarkastaa myös roskaposti!

Emme valitettavasti pysty lähettämään viestiä kaikille niille erikseen jotka jäivät ilman paikkaa.

 

 

Seuraava haku uimakouluun on joulukuussa 2018, jolloin elokuun 2018 haussa paikatta jääneet ovat etusijalla (haku sulkeutui 17.8.2018). Joulun hauissa arvomme vapaat paikat ja olemme yhteydessä vanhempiin. Mikäli paikkoja edelleen jää, tulevat ne avoimeen hakuun.

 

Uimakoulukausi alkaa syyskuun alussa 2018 ja kausisuunnitelmassa uudet tasoryhmät uivat 12 kertaa syys- ja kevät kursseilla. Jokaisella kurssilla on tavoitteena suorittaa tasomerkki kahdentoista uimakerran aikana. Kurssisuunnitelmaan on jokaiselle ryhmälle aikataulutettu merkin mukaiset harjoitteet. Merkin suoritettuaan lapsi voi hakea seuraavan tason kurssille.

Seuran uimakouluihin kuuluvat seuraavat tasoryhmät

  • vesikirppu, pikkuallas 4-5 -vuotiaat
  • vesikilpikonna, pikkuallas
  • vesimyyrä, 25m allas syvyys 100 cm
  • sammakko, 50 m allas syvyys 130 cm
  • kala, 25 m syvyys 4 m
  • norppa, 50 m allas
  • delffiini, 50 m allas

Lapsen, joka on ollut mukana keväällä 2018 uimakoulun ryhmässä, ei tarvitse hakea erikseen jatkopaikkaa uimakoulussa tulevalle kaudelle, mikäli on halukas jatkamaan. Kaikille kevään 2018 aikana mukana olleille on  lähtenyt sähköpostitiedotus ensi syksyn ryhmäpaikasta. Jollet ole saanut viestiä, otathan yhteyttä uimaopetus@vus.fi.

Tietoa kauden syksy 2018-kevät 2019 kausimaksuista löydät kohdasta Kausimaksut 2018_2019.

Kysyttävää? Ota yhteyttä:
Annemari Vanhaviitakoski
uimaopetus@vus.fi

Kysyttävää kilpauintiryhmistä? Ota yhteyttä:
Taina Reini-Vierikko

toiminnanjohtaja

taina.reini-vierikko@vus.fi