< Takaisin: SEURA

Lupaus laadusta urheilevan lapsen ja nuoren parhaaksi

 

Tähtiseura-ohjelma on uusi seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Tähtimerkki kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa   seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat.lapset_ja_nuoret_uinti_rgb_300dpi

Olympiakomitean uudistunut toimintaympäristö mahdollistaa täysin uuden konseptin, jolla voidaan entistä paremmin edistää seuratoiminnan kehitystä maanlaajuisesti eri lajeissa ja kohderyhmissä.

Tähtiseura-ohjelma on uusi, tänä vuonna (2018) lanseerattu seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Toiminnan tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat. Ohjelmaa ovat olleet rakentamassa Olympiakomitea, lajiliitot ja liikunnan aluejärjestöt.
Lue lisää…

– Tuntuu hyvältä! Tähtimerkki tullaan sijoittamaan uimahalliin sellaiseen paikkaan, että se on kaikkien nähtävillä, Vaasan Uimaseuran hallituksen jäsen ja valmentaja Tuukka Turunen ja uimari Siiri Rantala hymyilevät.

b81dd21a-5762-42e5-8b64-7602c2b938bb

 

Lisätietoa

Tähtiseuratiedote
Tähtiseura